Information-Security-Governance.com

Centraal in ons bedrijf staat de LABRYS. Een labrys is een dubbel-bladige bijl, die zijn oorsprong heeft in Griekenland. In de handen van de Griekse God Zeus staat deze bijl voor het ultieme teken van governance: het besturen en beheersen.

 

Ook voor ons staat deze vraag centraal: hoe kun je informatiebeveiliging binnen een organisatie besturen en beheersen? Binnen ons bedrijf geeft de labrys aan dat we gefundeerde beslissingen nemen t.a.v. de beveiliging van uw informatie. Informatiebeveiliging heeft bij ons Risk Management als basis: welke risico's spelen bij u een rol, welke risico's accepteert u en welke maatregelen gaat u uiteindelijk implementeren? En zeker niet minder belangrijk: hoe gaat u informatiebeveiliging in uw organisatie (blijvend) onderhouden?

 

Verder is de labrys verbonden aan de oude plaats Knossos op Kreta. De Griek Daedalus bouwde hier ooit een labyrint (afgeleid van labrys). Niemand kon ontsnappen uit het labyrint, behalve prinses Ariadne, met hulp van Daedalus. Informatiebeveiliging lijkt vaak op een labyrint, waarbij wij u de oplossingen voor informatiebeveiliging helpen vinden. Wij helpen u met het bepalen van een route door het labyrint om de uitgang te vinden.