Disclaimer

De gegevens op deze internetsite worden alleen beschikbaar gesteld met als doel het verstrekken van informatie en kunnen niet worden gezien als een aanbod of een professioneel advies. Hoewel aan de totstandkoming van deze website de uiterste zorg wordt besteed, aanvaardt Information-Security-Governance.com geen aansprakelijkheid met betrekking tot schade, direct dan wel indirect, ten gevolge van het gebruik van informatie van deze internetsite. Information-Security-Governance.com is ook niet aansprakelijk voor schade volgend uit de onmogelijkheid de internetsite te gebruiken.

Deze internetsite kan links bevatten naar andere internetsites, die niet onder zeggenschap staan van Information-Security-Governance.com. Deze links zijn enkel opgenomen in het kader van dienstverlening en impliceren geen relatie met of goedkeuring door Information-Security-Governance.com. Information-Security-Governance.com is niet aansprakelijk voor enige inhoud van internetsites die een link hebben opgenomen naar deze internetsite of waarvan een link op deze internetsite is opgenomen.

Het is gebruikers toegestaan de informatie van deze internetsite met bronvermelding over te nemen voor eigen gebruik door deze te kopiŽren, uit te printen of op te slaan. Het is niet toegestaan de informatie evenals de ontwerpen en symbolen van Information-Security-Governance.com te gebruiken voor doeleinden waarvoor het ongepast is.

Indien u vragen heeft over deze verklaring ten aanzien van het gebruik van de informatie op deze website, kunt u contact met ons opnemen.

© Information-Security-Governance.com